Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Γανόδερμα και Εγκεφαλικό

Μια φυσική προσέγγιση για την πρόληψη και την αποκατάσταση

Εισαγωγή: Το γανόδερμα, ένα είδος φαρμακευτικού μανιταριού, χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι αυτός ο συναρπαστικός μύκητας μπορεί επίσης να παίξει ρόλο στην πρόληψη και την αποκατάσταση του εγκεφαλικού

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τη σύνδεση μεταξύ του γανόδερμα και του εγκεφαλικού, αναζητώντας τα φυσικά οφέλη του και πώς να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη συνολική υγεία σας. Ας "βουτήξουμε" λοιπόν και ας μάθουμε περισσότερα για αυτό το αρχαίο φάρμακο και τις σύγχρονες εφαρμογές του.

Τι είναι το Γανόδερμα;

Το γανόδερμα, γνωστό και ως reishi ή lingzhi, είναι ένα γένος μανιταριών που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ασιατική ιατρική εδώ και αιώνες. Έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η μείωση της φλεγμονής και η βελτίωση της συνολικής ευεξίας.

Ιστορία & Γανόδερμα

Η χρήση του γανοδέρματος χρονολογείται από την αρχαία Κίνα, όπου θεωρούνταν ισχυρό τονωτικό για την προώθηση της μακροζωίας και τη βελτίωση της υγείας. Το μανιτάρι προοριζόταν αποκλειστικά για βασιλείς και την υψηλή τάξη, και συχνά απεικονιζόταν στα έργα τέχνης και στη λογοτεχνία ως σύμβολο της αθανασίας.

Διαφορετικοί τύποι Ganoderma

Υπάρχουν πολλά είδη γανόδερμα, με το Ganoderma lucidum και το Ganoderma tsugae να είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα για ιατρικούς σκοπούς. Και τα δύο αυτά είδη περιέχουν βιοδραστικές ενώσεις, όπως πολυσακχαρίτες και τριτερπενοειδή, που συμβάλλουν στα οφέλη για την υγεία.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι   

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Τι είναι το Εγκεφαλικό;

Το εγκεφαλικό είναι μια ιατρική κατάσταση που εμφανίζεται όταν διακόπτεται η ροή του αίματος στον εγκέφαλο, είτε λόγω φραγμένου αιμοφόρου αγγείου (ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο) είτε λόγω ρήξης αιμοφόρου αγγείου (αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο). Αυτή η διαταραχή στη ροή του αίματος μπορεί να προκαλέσει θάνατο των εγκεφαλικών κυττάρων, οδηγώντας σε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη ή ακόμα και θάνατο.

Τύποι εγκεφαλικών επεισοδίων

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι εγκεφαλικών επεισοδίων: τα ισχαιμικά και τα αιμορραγικά. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι τα πιο συνηθισμένα και συμβαίνουν όταν ένας θρόμβος αίματος φράζει ένα αιμοφόρο αγγείο στον εγκέφαλο. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι λιγότερο συχνά και οφείλονται σε ρήξη αιμοφόρου αγγείου, προκαλώντας αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Συμπτώματα εγκεφαλικού

Τα κοινά συμπτώματα του εγκεφαλικού περιλαμβάνουν ξαφνικό μούδιασμα ή αδυναμία στη μία πλευρά του σώματος, σύγχυση, προβλήματα στην ομιλία ή την κατανόηση, προβλήματα όρασης, ζάλη και σοβαρό πονοκέφαλο. Εάν υποψιάζεστε ότι κάποιος παθαίνει εγκεφαλικό, είναι σημαντικό να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια.

Αιτίες Εγκεφαλικού

Τα εγκεφαλικά μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, το κάπνισμα, ο διαβήτης, η παχυσαρκία, η υψηλή χοληστερόλη και το οικογενειακό ιστορικό εγκεφαλικού. Εκτός από αυτούς τους παράγοντες κινδύνου, οι επιλογές του τρόπου ζωής και η γενική υγεία μπορούν επίσης να παίξουν ρόλο στην πιθανότητα εμφάνισης εγκεφαλικού.

Γανόδερμα και Πρόληψη Εγκεφαλικού

Το γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδίων αντιμετωπίζοντας ορισμένους από τους παράγοντες κινδύνου που σχετίζονται με την πάθηση. Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους το γανόδερμα μπορεί να συμβάλει στην πρόληψη του εγκεφαλικού:

Μείωση της Φλεγμονής

Η χρόνια φλεγμονή έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του γανοδέρματος βοηθύουν στη μείωση αυτού του κινδύνου μειώνοντας τα επίπεδα των προφλεγμονωδών κυτοκινών στο σώμα, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στη βλάβη των αιμοφόρων αγγείων.

Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες

Το οξειδωτικό στρες είναι ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην ανάπτυξη εγκεφαλικού. Το Ganoderma είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και στην προστασία των κυττάρων από την οξειδωτική βλάβη, μειώνοντας τελικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα είναι απαραίτητο για τη γενική υγεία και η έρευνα δείχνει ότι το γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της ανοσοποιητικής λειτουργίας. Υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, το γανόδερμα μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις και άλλα προβλήματα υγείας που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού.

Γανόδερμα και Αποκατάσταση Εγκεφαλικού

Εκτός από την ισχυρή φυσική δράση του γανοδέρματος, που αναλύσαμε παραπάνω στην πρόληψη του εγκεφαλικού, το γανόδερμα μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποκατάσταση του εγκεφαλικού. Δείτε πώς:

Προώθηση της αναγέννησης των νεύρων

Μετά από ένα εγκεφαλικό, τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο μπορεί να καταστραφούν ή να καταστραφούν. Το γανόδερμα έχει αποδειχθεί ότι προάγει την αναγέννηση των νεύρων, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου και στην ανάκαμψη μετά από ένα εγκεφαλικό.

Βελτίωση της ροής του αίματος

Η κακή ροή αίματος μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης μετά από ένα εγκεφαλικό. Το γανόδερμα έχει βρεθεί ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία, γεγονός που μπορεί να υποστηρίξει τις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματος και να προωθήσει την ανάρρωση.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Ganoderma

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εντάξετε το γανόδερμα στην καθημερινή σας ρουτίνα:

Συμπληρώματα GanodermaΤο Ganoderma διατίθεται σε μορφή συμπληρώματος, συμπεριλαμβανομένων καψουλών. Αυτά τα συμπληρώματα μπορούν να λαμβάνονται καθημερινά ως μέρος μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την πρόληψη του εγκεφαλικού και τη γενική υγεία.

Τσάι Ganoderma: Το γανόδερμα μπορεί να καταναλωθεί και ως τσάι, το οποίο παρασκευάζεται βυθίζοντας το αποξηραμένο μανιτάρι σε ζεστό νερό. Η τακτική κατανάλωση τσαγιού γανόδερμα μπορεί να σας προσφέρει τα οφέλη του για την υγεία με καταπραϋντικό και ευχάριστο τρόπο. (προτιμήστε το πιστοποιημένο γανόδερμα σε κάψουλες προσφέρει πολλαπλά οφέλη)

Καφές Ganoderma: Για τους λάτρεις του καφέ, ο καφές με γανόδερμα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το μοναδικό μείγμα συνδυάζει τα οφέλη του γανόδερμα με την πλούσια γεύση του καφέ, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την υγεία τους χωρίς να θυσιάσουν την πρωινή τους τελετουργία. (επίσης ιδανικά προτιμήστε το πιστοποιημένο γανόδερμα σε κάψουλες προσφέρει πολλαπλά οφέλη)

Πιθανές παρενέργειες του γανόδερμα: Ενώ το γανόδερμα θεωρείται γενικά ασφαλές, ορισμένα άτομα μπορεί να εμφανίσουν έντονες αντιδράσεις. Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο σχήμα συμπληρωμάτων.

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

συμπέρασμα: Το γανόδερμα χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας και πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι μπορεί να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην πρόληψη και την ανάρρωση από εγκεφαλικά επεισόδια. Ενσωματώνοντας το γανόδερμα στην καθημερινή σας ρουτίνα μέσω συμπληρωμάτων, τσαγιού ή καφέ, μπορείτε να ακολουθήσετε μια φυσική και ολιστική προσέγγιση για την πρόληψη του εγκεφαλικού και τη γενική υγεία. Όπως πάντα, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας προτού κάνετε σημαντικές αλλαγές στο σχήμα υγείας σας.


εγκεφαλικό, γανόδερμα, εγκεφαλικό και γανόδερμα, Εγκεφαλικό, Γανόδερμα, Εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα, Μανιτάρι Reishi, Ισχαιμία του εγκεφάλου, Lingzhi, Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο, Βασιδιομύκητας, Ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο, Πολυσακχαρίτες, Ανάρρωση εγκεφαλικού, Γανοδερικά οξέα, Πρόληψη εγκεφαλικού, Τριτερπενοειδή, Θρόμβος αίματος, Αντιοξειδωτικά, Εγκεφαλικό έμφραγμα, Ανοσοτροποποίηση, Αφασία, β-γλυκάνες, Αποκατάσταση εγκεφαλικού, Αντιφλεγμονώδες, Θρόμβωση, Νευροπροστασία, Αιμοεγκεφαλικός φραγμός, Εγκεφαλικό επεισόδιο, Γανόδερμα, Εγκεφαλικό αγγειακό ατύχημα, Μανιτάρι Reishi, Ισχαιμία εγκεφάλου, Lingzhi, Αιμορραγικό εγκεφαλικό, Βασιδιομύκητες, Ισχαιμικό εγκεφαλικό, Πολυσακχαρίτες, Ανάρρωση εγκεφαλικού, Γανοδερικά οξέα, Πρόληψη εγκεφαλικού, Τριτερπενοειδή, Θρόμβος αίματος, Ανοσοποιητικός θρόμβος, Αντιοξειδωτικά, γλυκάνες, Αποκατάσταση εγκεφαλικού, Αντιφλεγμονώδη, Θρόμβωση, Νευροπροστασία, Αιμοεγκεφαλικός φραγμός, Ελαφρυ εγκεφαλικο συμπτωματα, Απο τι προερχεται το εγκεφαλικο, Μετα το εγκεφαλικο επεισοδιο, Τι απαγορευεται μετα απο εγκεφαλικο, εγκεφαλικο πρωτες βοηθειες, Ποτε επανερχεται η ομιλια μετα απο εγκεφαλικο, εγκεφαλικο ηλικιες, Ελαφρυ εγκεφαλικο αντιμετωπιση

Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr