Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα – Αιμορροΐδες

Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα – Αιμορροΐδες 
Το γανόδερμα περιέχει πάνω από 400 δραστικές ουσίες & λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και ομαλοποιεί τα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουμε από τις πρώτες βδομάδες*.
Το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, παρέχει προστασία σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας αλλά και στις αιμορροΐδες . Έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε περίπτωση δυσεντερίας, δυσκοιλιότητας.
Το εκχύλισμα από γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση ή εξάλειψη των προβλημάτων δυσκοιλιότητας, καθαρίζει απομακρύνοντας τις τοξίνες από το έντερο. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 3 κάψουλες, 3 φορές ημερησίως*. Οι ασθενείς  δείτε αποτελέσματα μέσα σε 1 έως 2 εβδομάδες*.
Το γανόδερμα είναι αποτελεσματικό & στις αιμορροΐδες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης. Οι ασθενείς θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα σε 30 ημέρες. Η συνήθης δόση είναι 3 ή 4 κάψουλες, 3 φορές την ημέρα*, ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ιαπωνική ιατρική επιβεβαίωσαν τα θετικά αποτελέσματα του γανοδέρματος στη δυσκοιλιότητα. Το γανόδερμα λόγω τις «προσαρμοστικότητας» του, αποκαθιστά την διαταραγμένη ισορροπία στο πεπτικό σύστημα.
Εκτεταμένες έρευνες και πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί από νοσοκομεία και ερευνητικά ιδρύματα έχουν επιβεβαιώσει τη θετική επίδραση όλων των πτυχών του γανοδέρματος (ganoderma lucidum) και των φαρμακευτικών μανιταριών. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενειών οι οποίες προκαλούνται από κυκλοφορική διαταραχή. Τέτοιες ασθένειες περιλαμβάνουν:
1. Δυσκοιλιότητα, Αιμορροΐδες 
2. Δυσκολία στην ούρηση, συχνή ανάγκη για ούρηση 
3. Γαστρικό και δωδεκαδακτυλικό έλκος 

Δυσκοιλιότητα τι μπορούμε να αποφεύγουμε

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα, καλό είναι να περιορίσετε τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά και χαμηλή σε φυτικές ίνες, όπως :

√ Τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα
√ τα μεταποιημένα τρόφιμα, και το κρέας. Μπορούν να κάνουν τη δυσκοιλιότητα χειρότερα.

Επίσης το νερό είναι σημαντικό για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Προσπαθήστε να πίνετε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. (1,5 λίτρα κάθε μέρα. Αυξήστε το σταδιακά αν δεν μπορείτε άμεσα) Επίσης, η γυμναστική θα σας βοηθήσει. Με αυτό τον τρόπο, το σώμα ενισχύει την κίνηση των εντέρων,  και η δυσκοιλιότητα θα είναι παρελθόν.

Δυσκοιλιότητα μην αγνοείτε τη πάθηση. Μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά προβλήματα, όπως αιμορροΐδες και τα “δάκρυα” στο δέρμα γύρω από τα πρωκτό (σχισμές) που αιμορραγούν. Ενημερώστε το γιατρό σας, εάν αντιμετωπίζεται συμπτώματα δυσκοιλιότητας.

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ για το Γανόδερμα


   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Αναφορές – Πηγές
⋅ Chen, Α, Miles, P. (1996). Πρακτικά 2ου διεθνούς συνεδρίου, 9 – 12 Ιούνιος, 1996: Biomedial έρευνα και η εφαρμογή των nutriceuticals μανιταριών από Ganoderma lucidum μανιτάρι βιολογία και την παραγωγή μανιταριών University Park, PA:. Πενσυλβάνια State University:Π 161-175.
⋅ Kimmons, T. (2003). Συγγραφέας από κοινού με επιπτώσεις της διαχείρισης σχετικά με την απόδοση και υψηλού μοριακού βάρους περιεχόμενο πολυσακχαρίτη του shiitake (Lentinula edodes) μανιτάρια.
⋅ Soo, Teow Sun. (2004). Η αποτελεσματική δοσολογία του εκχυλίσματος του Ganoderma lucidum στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων . Mushworld. Ανακτήθηκε 28 Ιούλη 2004.

πηγή HealthyCoffee.gr
Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr