Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα

Γανόδερμα και Δυσκοιλιότητα – Αιμορροΐδες 
Το γανόδερμα περιέχει πάνω από 400 δραστικές ουσίες & λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυτικές ίνες βελτιώνει τις πεπτικές λειτουργίες και ομαλοποιεί τα πρόβλημα δυσκοιλιότητας που αντιμετωπίζουμε από τις πρώτες βδομάδες*.
Το φαρμακευτικό μανιτάρι γανόδερμα, παρέχει προστασία σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας αλλά και στις αιμορροΐδες . Έχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε περίπτωση δυσεντερίας, δυσκοιλιότητας.
Το εκχύλισμα από γανόδερμα, έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση ή εξάλειψη των προβλημάτων δυσκοιλιότητας, καθαρίζει απομακρύνοντας τις τοξίνες από το έντερο. Για τη συνιστώμενη δοσολογία με πιστοποιημένο γανόδερμα, επικοινωνήστε με εξειδικευμένο θεραπευτή εδώ
Το γανόδερμα είναι αποτελεσματικό & στις αιμορροΐδες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της περίπτωσης. Ιαπωνική ιατρική επιβεβαίωσαν τα θετικά αποτελέσματα του γανοδέρματος στη δυσκοιλιότητα. Το γανόδερμα λόγω τις «προσαρμοστικότητας» του, αποκαθιστά την διαταραγμένη ισορροπία στο πεπτικό σύστημα.
Εκτεταμένες έρευνες και πειράματα που έχουν πραγματοποιηθεί από νοσοκομεία και ερευνητικά ιδρύματα έχουν επιβεβαιώσει τη θετική επίδραση όλων των πτυχών του γανοδέρματος (ganoderma lucidum) και των φαρμακευτικών μανιταριών. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία ασθενειών οι οποίες προκαλούνται από κυκλοφορική διαταραχή. Τέτοιες ασθένειες περιλαμβάνουν:
1. Δυσκοιλιότητα, Αιμορροΐδες 
2. Δυσκολία στην ούρηση, συχνή ανάγκη για ούρηση 
3. Γαστρικό και δωδεκαδακτυλικό έλκος 

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμα και τη γανοθεραπεία καλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης – Βιογραφικό θεραπευτή
πηγή: HealthyCoffee.gr
Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr