Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Γανόδερμα και το Σύνδρομο Guillain-Barré - Πώς μπορεί ο φυσικός μύκητας να βοηθήσει

Το σύνδρομο Guillain-Barré είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος επιτίθεται στα περιφερικά νεύρα, προκαλώντας παραλύσεις και αδυναμία. Σε αναζήτηση αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας και συμπληρωματικών θεραπευτικών προσεγγίσεων, πολλοί ασθενείς και ερευνητές έχουν στραφεί προς την παραδοσιακή κινεζική ιατρική (ΠΚΙ). Ένα από τα βότανα που έχει αρχίσει να δίνει ελπίδες σε αυτό το πεδίο είναι το γανόδερμα.

Τι είναι το Γανόδερμα;

Το γανόδερμα, γνωστό και ως "Lingzhi" στην Κίνα ή "Reishi" στην Ιαπωνία, είναι ένας μύκητας που έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για τις ιαματικές του ιδιότητες.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι  

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Πώς μπορεί να βοηθήσει το Γανόδερμα στο Σύνδρομο Guillain-Barré;

  • Αντιφλεγμονώδεις Ιδιότητες: Το γανόδερμα περιέχει συστατικά που έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Σύνδρομο Guillain-Barré είναι μια αυτοάνοση ασθένεια, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του γανοδέρματος μπορούν να μειώσουν τον πόνο και το οίδημα.
  • Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος: Ένα άλλο συστατικό του γανοδέρματος είναι η β-γλυκάνη, που είναι γνωστή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό είναι σημαντικό για τους ανθρώπους με Σύνδρομο Guillain-Barré, καθώς το σώμα χρειάζεται ενίσχυση για την αποκατάσταση των περιφερικών νεύρων.
  • Αντιοξειδωτικές Ιδιότητες: Το γανόδερμα περιέχει επίσης ισχυρά αντιοξειδωτικά. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των νεύρων από περαιτέρω ζημιά.

Γανόδερμα και δοσολογία:

Πριν αποφασίσετε να συμπεριλάβετε το γανόδερμα στη διατροφή σας, είναι ζωτικής σημασίας να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, ή εξειδικευμένο σύμβουλο γανοθεραπείας με βαθιά γνώση στη στοχοποιημένη δοση με φαρμακευτικό γανόδερμα.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN 

Συμπέρασμα:

Ενώ η έρευνα για την αποτελεσματικότητα του γανοδέρματος στο Σύνδρομο Guillain-Barré είναι ακόμα σε πρώιμα στάδια, οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές. 

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).

Συνδρομο guillain barre συμπτωματα, γκιουλεν μπαρε κορονοιος, Γκιουλεν μπαρε διατροφη, Guillain-Barré Peru, Guillain barre φαρμακα, Guillain barre διαγνωση, Συνδρομο guillain barre θεραπεια, Guillain barre και εμβολιο covid, guillain barre γανοδερμα, ganoderma guillain barre, γανοδερμα

Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr