Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Γανόδερμα και Ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρού

Το γανόδερμα , κοινώς γνωστό ως μανιτάρι reishi , είναι ένα είδος φαρμακευτικού μανιταριού που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή ασιατική ιατρική για τα πιθανά οφέλη του στην υγεία. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν τις υποτιθέμενες ανοσοτροποποιητικές του ιδιότητες, τις αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις, τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και πολλά άλλα.

Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (H. pylori) είναι ένας τύπος βακτηρίων που μπορεί να μολύνει το στομάχι. Είναι μια από τις κύριες αιτίες του έλκους του στομάχου και μπορεί να οδηγήσει σε άλλα γαστρεντερικά προβλήματα όπως η γαστρίτιδα. Εάν αφεθούν χωρίς θεραπεία, οι λοιμώξεις από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του στομάχου.

Υπήρξε κάποιο ερευνητικό ενδιαφέρον για εκχυλίσματα Ganoderma μπορούν να έχουν ανασταλτική δράση στο ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού. Ορισμένες μελέτες υποδεικνύουν ότι ορισμένες ενώσεις που βρίσκονται στο Ganoderma, διαθέτουν αντι-Η. pylori ιδιότητες. Ωστόσο, αυτά τα ευρήματα βασίζονται κυρίως σε μελέτες in vitro.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι  

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Διαβάστε αναλυτικά για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού

Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, που συχνά συντομεύεται σε ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, είναι ένα βακτήριο που μπορεί να βρίσκεται στο ανθρώπινο στομάχι. Τώρα, φανταστείτε το στομάχι σας, ένα μέρος γεμάτο οξύ, να έχει έναν ζωντανό οργανισμό! 

Η προέλευση και η ανακάλυψη

Η ανακάλυψη αυτού του μικροσκοπικού βακτηρίου ήταν πρωτοποριακή, ιδιαίτερα επειδή βρέθηκε σε ένα περιβάλλον τόσο σκληρό όσο το στομάχι. Πώς βρέθηκε όμως; Ήταν η δεκαετία του 1980 όταν δύο Αυστραλοί επιστήμονες, ο Barry Marshall και ο Robin Warren, έπεσαν πάνω σε αυτό το βακτήριο, κερδίζοντας τελικά το βραβείο Νόμπελ.

Πώς επηρεάζει τους ανθρώπους & Συμπτώματα λοίμωξης

Όταν το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού αποφασίσει να κάνει ένα πάρτι στο στομάχι σας, μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα όπως φούσκωμα, ρέψιμο, ναυτία, ακόμη και έλκη. Αλλά μερικές φορές, είναι ένας σιωπηλός εισβολέας, που δεν προκαλεί καθόλου αισθητά συμπτώματα.

Μακροχρόνιες επιπλοκές

Με την πάροδο του χρόνου, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, αυτό το ενοχλητικό βακτήριο μπορεί να οδηγήσει σε γαστρίτιδα, έλκη και σε σπάνιες περιπτώσεις καρκίνο του στομάχου. Τρομακτικό, έτσι δεν είναι;

Πώς μεταδίδεται - Άμεση επαφή

Έχετε μοιραστεί ποτέ μια μπουκιά από το σάντουιτς σας με κάποιον; Λοιπόν, η άμεση επαφή στόμα με στόμα μπορεί να είναι ένα εισιτήριο για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.

Μολυσμένα τρόφιμα και νερό

Αυτό το βακτήριο αγαπά τις απρόσκλητες εισόδους, συχνά μέσω μολυσμένων τροφίμων και νερού.

Διαγνωστικές διαδικασίες - Τεστ αναπνοής

Ναι, το διάβασες σωστά! Μια απλή αναπνοή μπορεί να αποκαλύψει την παρουσία του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού. Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά είναι αλήθεια!

Εξέταση αίματος

Μερικές φορές, οι παλιοί τρόποι είναι οι χρυσοί τρόποι. Μια εξέταση αίματος μπορεί να ανιχνεύσει αντισώματα κατά των βακτηρίων.

Ενδοσκόπηση

Για όσους θέλουν μια πιο προσεκτική ματιά, η ενδοσκόπηση μπορεί να απεικονίσει και ακόμη και να δοκιμάσει την εσωτερική επένδυση του στομάχου.

Επιλογές θεραπείας

Αντιβιοτικά: Ο κλασικός εχθρός των βακτηρίων - τα αντιβιοτικά. Μπορεί απλώς να εκδιώξει το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού από το σύστημά σας.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN 

Αλλαγές στον τρόπο ζωής και στη διατροφή

Τα πικάντικα τρόφιμα, η καφεΐνη και το αλκοόλ μπορούν να επιδεινώσουν τα συμπτώματα. Λοιπόν, μήπως ήρθε η ώρα για ένα προσωρινό διάλειμμα;

Μέτρα πρόληψης

Απλές πρακτικές υγιεινής, όπως το πλύσιμο των χεριών και η κατανάλωση καθαρού νερού, μπορούν να σας σώσουν από ένα ανεπιθύμητο ραντεβού με ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.

Πρόσφατες έρευνες και ευρήματα

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και κάθε μέρα, οι επιστήμονες πλησιάζουν ένα βήμα πιο κοντά στην καλύτερη κατανόηση αυτού του βακτηρίου.

Συμπέρασμα

Το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού μπορεί να είναι μικρό, αλλά η επίδρασή του είναι τεράστια. Με τις κατάλληλες γνώσεις, προφυλάξεις και θεραπείες, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα είναι το καλύτερο από εμάς.

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος). 

ελικοβακτηρίδιο πως κολλαει, Τι σκοτωνει το ελικοβακτηριδιο, Αντισωματα helicobacter pylori igg θετικο, Τεστ για ελικοβακτηριδιο στο σπιτι, Αιματολογικη εξεταση για ελικοβακτηριδιο τιμη, αντισωματα helicobacter pylori igg τιμες, Λεμονι και ελικοβακτηριδιο, ελικοβακτηρίδιο και αγχος, Γαστρικό έλκος, βακτήρια στομάχου, πεπτικό έλκος, λοίμωξη από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, δοκιμή ουρεάσης, τριπλή θεραπεία, έλκος δωδεκαδακτύλου, φλεγμονή στομάχου, γονίδιο CagA, δοκιμασία αναπνοής ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, γαστρίτιδα, εκρίζωση πυλωρού, αναστολείς αντλίας πρωτονίων, κλαριθρομυκίνη αντίσταση, λέμφωμα MALT, αντισώματα ελικοβακτηριδίου του πυλωρού, θεραπεία με αμοξικιλλίνη, αντίσταση στη μετρονιδαζόλη, εμβόλιο για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, αδενοκαρκίνωμα στομάχου, γαστροσκόπηση, οργανισμός που μοιάζει με καμπυλοβακτηρίδιο, θεραπεία με βάση το βισμούθιο, ατροφική γαστρίτιδα, αντιγόνο κοπράνων από ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού.

Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr