Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Γανόδερμα και Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση (ΓΟΠ)

Κατανόηση του Γανοδέρματος

Το Ganoderma, συχνά γνωστό ως μανιτάρι Reishi, είναι ένα δημοφιλές φαρμακευτικό μανιτάρι στην ασιατική ιατρική. Κυρίως λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων του για την υγεία. Τα οφέλη του κυμαίνονται από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος έως την υποστήριξη της υγείας της καρδιάς .

Η αυξανόμενη ανησυχία: ΓΟΠ

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, κοινώς αποκαλούμενη ΓΟΠ, είναι μια κατάσταση όπου το οξύ του στομάχου ρέει συχνά στον σωλήνα που συνδέει το στόμα και το στομάχι σας (τον οισοφάγο). Τα συμπτώματα της ΓΟΠ μπορεί να περιλαμβάνουν καούρα, παλινδρόμηση, πόνο στο στήθος και δυσκολία στην κατάποση. Η παλινδρόμηση οξέος μπορεί να ερεθίσει την επένδυση του οισοφάγου.

Ο ρόλος του γανόδερμα στη διαχείριση της ΓΟΠ 

Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι το Ganoderma μπορεί να έχει ιδιότητες που βοηθούν στη διαχείριση των συμπτωμάτων της ΓΟΠ. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές μειώνουν τη φλεγμονή του οισοφάγου που προκαλείται από παλινδρόμηση οξέος.

Παρακολουθήστε τη Νέα Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στην Εκπομπή Καλό Μεσημέρι  

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τον: Χανιωτάκη Αντώνη 6946702139 ή Εδώ → Ganotherapy  

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Γανόδερμα και Οφέλη

  • Μείωση της παλινδρόμησης οξέος: Το γανόδερμα βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής οξέος του στομάχου.
  • Καταπραϋντική επένδυση του οισοφάγου: Η αντιφλεγμονώδης φύση του καταπραΰνει την επένδυση του οισοφάγου, ελαχιστοποιώντας την ενόχληση.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση λοιμώξεων που σχετίζονται με ΓΟΠ.

Πώς να εντάξετε το Ganoderma 

Η συμπερίληψη του Ganoderma στη ρουτίνα σας μπορεί να είναι απλή. Διατίθεται σε διάφορες μορφές: επιλέξτε υψηλής ποιότητας γανόδερμα

Η μεγαλύτερη εικόνα 

Το Ganoderma προσφέρει ανακούφιση, είναι σημαντικό να το δείτε ως μέρος μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής διαχείρισης της ΓΟΠ. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής, οι τροποποιήσεις διατροφής και οι ιατρικές θεραπείες παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Συνέντευξη του Αντώνη Χανιωτάκη στη Νέα Τηλεόραση Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση 

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη ή Επικοινωνήστε μαζί του στο τηλ: 6946702139

⇒το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

Τελικές σκέψεις 

Τα οφέλη του γανοδέρματος για το ΓΟΠ είναι πολλά. Προσφέρει μια φυσική προσέγγιση για τη διαχείριση μιας κατάστασης που επηρεάζει πολλούς. Ωστόσο, δίνετε πάντα προτεραιότητα στις ιατρικές συμβουλές και βλέπετε το Ganoderma ως συμπληρωματική επιλογή.

Μείνετε ενημερωμένοι και αναζητήστε ισορροπημένες λύσεις για ολιστική υγεία.

Για οποιαδήποτε απορία για το Γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά: 
Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139
Γανοθεραπεία – Ganotherapy
ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας Εδώ

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, τον θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε κατάλληλους συνεργάτες με γνώσεις στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε  πιστοποιημένο γανόδερμα  για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος). 

Οισοφάγος, αντιστροφής, οξέα, καούρα, αντιδραστικά, πηκτικά, H2 αναστολείς, PPIs (αναστολείς πρωτονικής αντλίας), οισοφαγίτιδα, ζημιά οισοφάγου, διατροφή παλινδρόμησης, γαστρικό οξύ, στομαχική παλινδρόμηση, συμπτώματα παλινδρόμησης, χειρουργική θεραπεία, διαταραχή LES (Κατώτερος Οισοφαγικός Σφιγκτήρας), φυσική θεραπεία, λαρυγγοφαρυγγική παλινδρόμηση, φαρμακευτική αγωγή, ανθρωπινή διατροφή, διατροφικές συστάσεις, ανακούφιση από την καούρα, τροφές που προκαλούν παλινδρόμηση, αντλία οξέων, ανατομικές αλλαγές.

Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr