Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Γανόδερμα Προσαρμογόνο Βότανο

το Γανόδερμα Ονομάζεται "Θαυματουργό" Προσαρμογόνο Βότανο γιατί:
- Αναγνωρίζει την ομάδα οργάνων που αντιμετωπίζει θέμα σωστής λειτουργίας, και δουλεύει τοπικά, προσφέροντας Βαθιά Αποτοξίνωση Οργανισμού 3 ως και 6 μήνες
- Οξυγόνωση σε κυτταρικό επίπεδο μέσα σε 48 ώρες (σταδιακά με το σωστό δοσολογικό σχήμα ) - Ισχυρή Αντικαρκινική δράση "φυλακίζει" τα καρκινικά κύτταρα ενισχύοντας την εξωτερική τους μεμβράνη & στη συνέχεια τα αποβάλλει σταδιακά (με το σωστό Δοσολογικό σχήμα).
- το Γανόδερμα καταναλώνεται Χωρίς ΟΥΔΕΜΙΑ προενέργεια από Νεογέννητο βρέφος, ενήλικα.

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ για το Γανόδερμα


- ΠΡΟΣΟΧΗ! MHN καταναλώνεται Χύμα γανόδερμα ΠΡΟΚΑΛΕΙ οξύτητα και αντίθετα αποτελέσματα σε διάστημα 60 ημερών! ΜΟΝΟ πιστοποιημένο Ώριμο γανόδερμα RG και μυκήλιο γανοδέρματος GL

* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: το Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. ΠΡΟΣΟΧΗ καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το χύμα (αμφιβόλου ποιότητος).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος).
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

Παρακολουθήστε το Βίντεο↓ για το Γανόδερμα

»  Για οποιαδήποτε απορία για το Βότανο Γανόδερμακαλέστε στο: 6946702139 Χανιωτάκης Αντώνης (εναλλακτικός θεραπευτής - γανοθεραπεία - βιογραφικό)

Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr