Γανοθεραπεία

με Βιολογικό Πιστοποιημένο Γανόδερμα

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

καρκίνος του προστάτη και γανόδερμα

Βάση ιατρικών αποτελεσμάτων από το pubmed: Γανόδερμα και Καρκίνος του προστάτη

1 - το Ganoderma lucidum μείωσε την έκφραση του ενεργοποιητή πλασμινογόνου ουροκινάσης (uPA) και του υποδοχέα uPA (uPAR) που ρυθμίστηκε με NF-kappaB, γεγονός που οδήγησε στην καταστολή κυτταρικής μετανάστευσης εξαιρετικά επεμβατικών κυττάρων καρκίνου του μαστού και προστάτη.
Σε αυτή τη μελέτη, ερευνήσαμε τις επιδράσεις του Ganoderma lucidum στον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, τον κυτταρικό κύκλο και την απόπτωση στα ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του προστάτη PC-3. Διαβάστε την έρευνα από το pubmed - ncbi.nlm.nih.gov/pubmed - Εδώ -

2 - Οι ενώσεις που εξάγονται από το γανόδερμα ή ganoderma lucidum έχουν αποκαλύψει αντικαρκινικά, αντιοξειδωτικά και ηπατικά προστατευτικά αποτελέσματα. Το G. lucidum έχει συσχετιστεί με κύτταρα καρκίνου του προστάτη.
Διαβάστε την έρευνα από το pubmed - ncbi.nlm.nih.gov/pubmed - Εδώ - 

3 - Ο πολυσακχαρίτης Ganoderma lucidum αναστέλλει τη μετανάστευση κυττάρων καρκίνου του προστάτη μέσω της οδού σηματοδότησης της πρωτεϊνικής αργινίνης μεθυλοτρανσφεράσης .
Διαβάστε την έρευνα απο το pubmed - ncbi.nlm.nih.gov/pubmed - Εδώ - 

   ⇒ το Πιστοποιημένο Γανόδερμα DXN

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα για να αποφύγετε τις παρενέργειες που προκαλεί το Ατυποποίητο (αμφιβόλου ποιότητος). 
* Για το κατάλληλο δοσολογικό σχήμα με γανόδερμα, ρωτήστε: τον Ιατρό, το θεραπευτή σας, ή απευθυνθείτε σε επιστημονικό προσωπικό με γνώση στη γανοθεραπεία και το γανόδερμα. 

Διαδώστε το:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

www.HealthyCoffee.gr. Από το Blogger.

Γανοδερμα Video

Ετικετες

ganoderma.com.gr